Hur mycket hyss kan det finnas i en liten unge?

Alltså den där lilla människan till att göra hyss!!
 
Pulsen har ännu inte gått ner sen han låste in sig på Albins rum, tog ut nyckeln och lyckades inte få i den igen... Hysteriskt samtal till pappan (som om han skulle kunna göra något på telefon ?!) som sakligt meddelar vart lådan med skruvdragaren ligger i garaget, så jag kanske kan skruva isär själva låset på något vis.

På utsidan av rummet har vi alltså en smått hysterisk morsa och en snyftande storebror som undrar om han inte någonsin kommer att komma in på sitt rum igen, eller kanske snarare, vad kan lillebror åstadkomma på tiden det tar innan vi får ut honom.

Strax innan han själv lyckas låsa upp igen (för han har givetvis tagit med sig sin nyckel in till Albin så att båda nycklarna är på insidan...) så tror jag att jag kanske, mitt i det hysteriska, sa något till David i telefonen om att det minsann är hans fel för det måste vara hans jäkla gener som ställer till det för jag låste minsann inte in mig när jag var 2½!

 
 
Nu har han ju visserligen kommit ut igen och leker fint med sin bror men jag begriper inte vart han får allt ifrån?
Albin har aldrig låst sin dörr och hur fick han för sig att han skulle ta med nyckeln från sitt rum (som dessutom ligger på en liten tavellist) och gå in på Albins rum, stänga och låsa från insidan?
 
Pjuh, jag blir gråhårig... mycket fortare sen vi fick Emil...
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Vad tråkigt, vi hade för oss det fanns en liten bana där, vart kör ni när ni åker. Finns det någon grusbana man kan åka till? Tack för infon :-)

2013-09-13 @ 07:37:58
URL: http://treprinsarochjag.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0