Upptaget på min plats

Mina grabbar är ju bara för söta.
 
Idag på förmiddagen, eller kanske snarare på morgonen, direkt efter frukost så kilade dom båda upp på övervåningen, dom hade någon att leka klart med som Emil sa. Det betyder att dom lekte någon roligt för fullt när jag ropade från köket att det var frukost, och båda grabbarna lite granna slänger i sig sin frukost för att komma fort upp igen.
 
Jag stannade kvar nere i köket en stund, röjde undan, dammsög och tog en kopp kaffe till, innan jag gick upp. När jag sen kom upp så var det någonslags bygge på gång. Jag kunde inte ens sätta mig på kontorsstolen, för själva bygget gick lixom precis där och öven in på toan sen upptäckte jag...
 
 
 
 
 
Minimannen var väldigt nöjd med sitt byggande idag...
 
I eftermiddag har jag jobbat på ICA, så inget nytt spännande att uppdatera med därifrån inte. Det rullar på som vanligt och jag har verkligen jobbat på bra med glasögonen det sista. Det är fortfarande lite obehagligt, speciellt när jag sätter på dom, eller nästan värre, när jag tar av dom efter att ha haft dom på i flera timmar.
 
I morrn är det ICA som gäller och eftersom det fortfarande är sportlov så ska jag lämna barnen hos mormorn på morgonkvisten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0