Att titta tillbaka några år...

Exakt idag, för nio år sedan, den 17 oktober 2006 så skrev jag såhär i min blogg.
 
I lördags, kom vi tillslut iväg till Älvsered och fick shoppat lite bebiskläder till Alva och jag fick mig ett par nya "gå-ut-och-gå-i-slaskväder-med-barnvagnen"-kängor av mammsen, himla snällt tycker jag, mina första riktiga par skor på hur många år som helst! Vi lunchde lite när vi ändå var i Älvsered och sen åkte vi in till Lisa och Alva så mor min fick snosat bebis. På vägen hem stannade vi till på China Sea och köpte med oss kina-mat hem, David och pappa hade ju varit igång hemma hela dagen (pappa tog en avstickare till crossträningen med brorsan) så när vi kom hem så var ju golvet lagt och dessutom täkt med papp så vi kunde göra klart det sista, måla lister och lite sånt. 
 
 
Alva

På söndagen hade jag ju en fotografering vid 12, det är verkligen inte lätt att försöka ta kort på en liten kille som är ett och ett halvt, han ville ju inte alls vara stilla så efter ca en timmes jagande i trädgården med kameran så gav jag upp och åkte hem (fick en hel del fina bilder). När jag kom hem så hade David gjort i ordning allt, tagit bort pappen och man såg liksom hela rummet, sååå fint det blev!! Pappa och mamma kom förbi sen pappa skulle hjälpa David flytta ner alla möbler och jag undrade lite försynt om inte mamma kunde komma och damma av allt och hjälpa mig snygga till alla möbler vi inte sett på nästan 2 år... Farmor och Farfar kom och fikade med oss dom oxå och dom fick minsann hugga i både här och där, tur att vi var så många som kunde hjälpas år för det var tusan inte lätt att möblera där nere... Vi (läs David och mamma) blev ju så småningom hungriga så vi beställde faktiskt pizza och sallad på kvällen och sen fortsatte vi städandet, mamma var så inne i det hela att hon hoppade över sin avslutning av pilatesen, snacka om att gilla å städa! Jag och David fortsatte packa upp lådor tills klockan var 11, sen stöp vi i sängen. Sängen som förresten var flyttad in i vårat nya sovrum, så nu är bebisens rum redo att börja inredas med bebisgrejer!!

Sov inte så bra på natten, kändes konstigt och skevt att sova på den sidan huset, vaknade flera gånger och kunde inte somna om, dessutom var det mycket längre till toan. Fick studsat upp vid 7, hade ju nästan 400 bilder att gå igenom, för jag hade lovat att lämna av den färdiga skivan till mamman redan på eftermiddagen... Jag hann bli färdig och jag hann båda äta frukost och duscha innan David kom och det var dax för ett besök på MVC kl 11. Allt var som vanligt bra, ligger väl högt upp på kurvan, och min vikt ska vi inte ens tala om, som tur var så tog min BM all min oro på allvar och om jag ligger lika högt nästa gång så ska jag få göra ett tillväxtultraljud, jag vill minsann inte föda ut någon jätte bebis!! Mina siffror för dagen (v 38) var:

Blodtryck 120/70, Bebisens hjärtljud 151 sl/m, SF-mått 36 (igentligen 37...) och min vikt 86 kg (igentligen 87 men hon tyckte mina jeans vägde 1 kg), dvs att jag har gått upp från 69 till 86, fattar ni?!!?! Det är 17 kg, konstigt om det tar lite tid att komma ur sängen, testa det ni, 17 kg övervikt!!

Efter MVC så åkte jag och mor min in till staden, mamma skulle ha massa saker och jag skulle ha lite hallonbladste, vi lunchde på Café Ströget och mamma gjorde premiärvisit (nästan, hon hade tydligen varit där för nästan 30 år sen en gång...) på systemet, nu i magsjuketider så var ju såklart underbergern slut men en liten flaska GammelDansk rekomenderades mot onda magar lika väl. När vi kom hem så hade David börjar skruva på våran nya tv-upphängningsmojäng, vi har nämligen en ny tv som står där nere nu, gigantiskt, 42"!!!

Mamma och pappa var här igår igen och hjälpte till med det mesta och jag fick dammsugat av hela övervåningen och halva undervåningen innan jag gick och la mig, snacka om trött, jag hade visst somnat till "hälge" när David kom och la sig och i natt har jag sovit som en stock, jätteskönt. Vaknade visserligen med huvudvärk ändå men jag ska ner och dricka massa vatten, det kanske hjälper! 
 
 
Idag för ett år sedan alltså!
Tjock som en flodhäst, tår som prinskorvar och ännu inte någons mamma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0