Någon har fått en ny Räser!

 
Och någon är dessutom mäkta stolt över sin nya cykel!
 
Man kan ju fundera över huruvida man tycker att det är en lämplig dag och ett lämpligt väder att knalla bort till Handins i och införskaffa en ny cykel, men riktigt så funkar inte vi här hemma.
Efter frukosten i morse satt jag och David kvar vid bordet och pratade om en himla massa saker vi skulle behöva göra här hemma i vår och att rensa ut i våra förråd var en av de sakerna.
 
Vi pratade om cyklarna och vad vi ska göra med dom som liksom barnen vuxit ur och så halkade vi in på det här med att Emil alltid bara får ärvda sådana grejer. Inte för att det är något fel med det, inte alls och han själv är alltid galet nöjd med att få något som varit storebrorsans, hans stora idol i livet. Men just den cykeln Emil har nu är en begagnad rackare jag köpte på auktion för många år sedan för att ha som en extra cykel till Albin, eftersom han inte hade någon annan än BMXen just då, och den cykeln har nog aldrig fått någon kärlek och är i ärlighetens namn inte speciellt bra. Barnen cyklar ändå jäkligt mycket så varför vi inte köpt en ordentlig cykel till Emil kunde vi liksom inte komma på och det där med att överväga och tänka länge och noga på grejer är inte alls vår melodi, så David tog Emil med sig bort till Handins redan strax efter 9 i morse, direkt när dom öppnat, i snöovädret som rådde.
 
 
En stund senare kommer detta ekipage gående utanför huset!
 
Båda barnen var sen tvugna att vara ute en sväng och provcykla även om det inte är helt lätt att cykla på gräs/grus som dessutom har ett par centimeter snöblask ovanpå. 
 
 
 
Så tillslut ställde dom in sina cyklar i garaget och gick in.
 
Allting var så jäkla blött! Det droppade om varenda plagg dom haft på sig och jag kan inte i min vildaste fantasti förstå hur folk kan gnälla på kylan!? Hade det inte varit så mycket bättre om det varit några minusgrader istället, då hade snön fått ligga kvar och ungarna haft roligt ute istället för att bli dyngeblöta på bara typ 20 minuter ute.
 
 
Nu är vi som sagt inne och jag ska strax börja ladda för att spendera resten av denna dagen på ICA.
 
Jag passar på att önska er alla en fin lördag i alla fall och kör försiktigt, ni som ska ut och svira på vägarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0