Att ha haft föreningsarbete

 
Ja, när jag hade klistrat på adressettiketter, vikt, lagt i och klistrat igen en sisådär 150 stycken kuvert så tog jag en välförtjänt (enligt mig själv) paus vid brasan med te och nya HM katalogen.
 
Idag har jag då alltså satt mig med delar av SCFs (Sidvagnsföreningens) januariarbete som består i att skriva ut (och jag lovar att det drogs en lång, låååång ramsa när skrivaren inte alls sammarbetade med mig) medlemsinformation och adressettiketter som ska skickas ut nu.
 
Grabbarna hjälpte till när skrivaren strulade med att hålla papper, kasta skrynklade papper, trycka på knappar mm. Så vi hade det ganska mysigt där på förmiddagen.
Medan jag sen gick ner i köket och skar/klippte adressettiketter, klistrade och vek så lagade barnen maten med min övervakning och hjälpande hand givetvis och det gick precis hur bra som helst!
 
Efter maten skickade jag ut grabbarna så jag kunde få göra klart och plocka i ordning lite.
 
 
 
Dom är för söta, dom där båda!
 
När dom var ute så fick dom springa efter posten, hämta ved och lite annat åt mig.
Jag är så himla glad att jag alltid haft grabbarna med mig i vardagsarbetet för det är så naturligt för dom (speciellt Albin) att hjälpa till när jag ber om något.
 
Lite förundrad var jag ändå när jag 3 (tre!) timmar senare ropade in dom för lite fika.
Det var ju galet kallt ute och dom var ute i så många timmar så jag värmde glögg och plockade fram pepparkakor och lussekatter till fikat idag.
 
 
Nu ska vi ordna oss lite kvällsmat här, det blir bara jag och grabbarna.
Pappan är i backen och jobbar.
Nu när det är minusgrader och perfekt väder för snöläggningen i Ullared så lär vi inte se honom så mycket.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0